Smysl života (120 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 126 ⇒|

Kalasinder - 29. dubna 2007 21:31
Kalasinder

Annox 18. dubna 2007 11:18
No já bych mohl být ten magor (psychika člověka mě taky zajímá) anebo předmět k hodnocení... PIŠ NA POŠTU

Krow - 28. dubna 2007 21:49
Krow

Annox 17. dubna 2007 13:10
Myslis..a co to tve nenapadne chlubeni o knihach--kdyz to jen tak zminis tak on si kazdy rekne ze je to machr ale malokoho napadne ze se muzes taky chlubit-- S mym profilem ti to nevychazi:D Kdyz reknes ze nebe je modry tak ja se zamyslim nad tim PROC...a hlavne proc mi rikas takovou kravinu.
A byt v opozici neni vzdy ma parketa...psychologu:D
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Talie - 28. dubna 2007 21:27
Talie

Opravdu záludná otázka...:D ikdyž přiznávám se že jsem na tím už nesčetkrát přemýšlela,bohužel ale asi jako hodně z nás bez výsledku.Jaký bude pro nás mít život smysl je asi opravdu jen na nás a je taky na nás jakým ho uděláme.Já osobně každý den přemýšlím jak ho udělat o něco významnější nebo příjemější (tím příjemějším nemyslím celý den prosedět u WoW nebo prostě u pc :D ) možná by se k tomu "příjemější" hodilo něco jako ten pobyt s přáteli nebo s někým blízkým.
...Jinak,můj smysl života sem ještě neobjevila,ale můžu říct že po něm bádám skoro každej den :D
Lil er'griff trantz qua'lae tu'fyr biu abban lueth biu ogglinn zhah nindel uss rytho'le natha qee streea.

Roni - 28. dubna 2007 20:20
Roni

Hm smysl života? Já sem svůj smysl života ještě nenašla. A možná se i bojím, že ho jednou najdu. bojím se že se pak něco stane a já přídu o to co jsem tak dlouho hledala.
Roni

Krestar - 24. dubna 2007 14:06
Krestar

Je mym smyslem zivota dostat se na gymnaziu nebo ne?Nedokáži si odpovědět. Asi budu fakt muset pockat do zejtra:(
Fakt nepřestanou existovat když je ignorujeme

Krestar - 21. dubna 2007 10:30
Krestar

:D Prweji hodne stesti ve tvem hledani:D

Annox - 18. dubna 2007 11:18
Annox

Krestar 17. dubna 2007 20:53
hmm... spíš mě MOC zajímá lidská psychika... hledám rozpory a podoby v lidské sociologické společnosti :)
Ač je sic pravda, že jsem přečetl několik (asi tak 43) knih o psychologii člověka a její využíváním v praxy, ale nic co by stálo za řeč se tam nepsalo... takže čtu a přemýšlím o názorech jiných lidí přes psaný přednes (někdy i přes mluvený)... a pak je hodnotím... :P

A taky hledám dalšího magora jako jsem já... :D
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Krestar - 17. dubna 2007 20:53
Krestar

:)) Je to tvoje uvazeni. Tady vyzeras ako Psychiatr:) I kdyz pochybuji ze si pres internet udelas obrazek o povaze lidi. No ale snaz se dalej:)

Annox - 17. dubna 2007 13:11
Annox

Krestar 16. dubna 2007 20:44
--cholerický sangvinik--

a myslím že Krow se snaží konkurovat na trhu s bezhlavýma jezdcema....

Annox - 17. dubna 2007 13:10
Annox

Krow 10. dubna 2007 19:43
Snažím se vytvořit tvůj psychologický profil, a jsem skoro u konce... Nejsi náhodou ten typ, co když někdo řekne "nebe je modrý" tak ty VŽDY řekneš že nebe je Fialovo bílý, ale nikdy modrý? Jen aby si mohl nesouhlasit s názorem ostatních... že?

Krestar - 16. dubna 2007 20:44
Krestar

Jake slovo myslis?

Kalasinder - 15. dubna 2007 20:27
Kalasinder

Krow 10. dubna 2007 19:43
hmmm..

Krow - 10. dubna 2007 19:43
Krow

divny slovo...
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krestar - 9. dubna 2007 20:49
Krestar

Zdravím do diskuse:) Moc se omlouvam za nepritomnost, to vite skola:-/ No ale ted se pokusim byt aktivni a Mejte svuj smysl!

Kalasinder - 5. dubna 2007 19:08
Kalasinder

Náhodou to slovo je pěkný...

Annox - 3. dubna 2007 12:52
Annox

a nemusím říkat co myslím tou první cestou....

Annox - 3. dubna 2007 12:51
Annox

Hmm.... zvláštní směr diskuze... ale co?
na světě existujou EXtrémistický skupiny co jsou proti tomu aby lidstvo žilo další generaci kvůly ekosystému atd... atd.... všici členi se nechaly sterilizovat aby jejich děti neku*vili planetu stejným způsobem.... a co z toho plyne??? pokud chceš zachránit planetu.... znič lidstvou.... (aneb, odpal co máš na cokoliv lidskýho a nech přírodu ať se z toho sebere.... ale sebere se z toho bez LIDÍ)

Jsem pesimistický realista, cholerický sangvinik (Brr slovo)a ktomu psychicky labilní jedinec (podle názoru společnosti) co byste po mě chtěli? vše se dá vyřešit třemi způsoby: 1)přímá cesta (cca 1-5hodin) 2)politika (cca 10-100let) 3)ignorace (cca? pár let?)

maximálně dojde k těm prvním dvoum.... (i když USA má status 3)

Infäm - 1. dubna 2007 22:40
Infäm

Krow 30. března 2007 08:19
Neviem, odkiaľ si zobral, že si myslím že nezáleží na mojich činoch. Zrejme si zle pochopil vetu Myslím si že nejde o to, či sa niekto o sto rokov bude zaoberať mojimi činmi... Tym som nemyslel že nezaleží na mojich činoch, tým som myslel že ma netrápi, ak nebudem známy...
Everything`s gonna be all right...

Ariazel - 31. března 2007 22:02
Ariazel

Kalasinder 31. března 2007 21:30
Já jsem v tomhle ohledu hodně skeptický no. Pochybuju silně, že s tím všichni začnou něco dělat, protože se to musí týkat všech. Stačí jediné hovádko co dá povel k odpálení jaderné pumy a je to v háji...
No comment...

Kalasinder - 31. března 2007 21:35
Kalasinder

PS.: A ty si myslíš, že ty sviníš vesmír? A nebo děláš ozonovou díru? A já sedím taky u kompu... Ale děti našich dětí... možná budou ekologický, neboť průměrné IQ stoupá každou generací...

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)